Haarverzorging bij verkleuring en chemische behandelingen

0
75

Haarverzorging bij verkleuring en chemische behandelingen is een onderwerp waar veel mensen mee te maken krijgen. Of je nu je haar verft, highlights laat zetten of een permanent laat zetten, deze behandelingen kunnen allemaal leiden tot beschadiging en verkleuring van je haar. In deze blog gaan we dieper in op hoe je je haar kunt verzorgen na deze chemische behandelingen en hoe je de schade kunt beperken.

De invloed van chemische behandelingen op je haar

Wanneer je je haar laat verven of een andere chemische behandeling ondergaat, worden er vaak agressieve chemicaliën gebruikt. Deze kunnen je haar beschadigen en uitdrogen, waardoor het er dof en futloos uit kan zien. Ook kan het leiden tot haarbreuk en gespleten haarpunten. Daarnaast kan het ook zorgen voor verkleuring van je haar, bijvoorbeeld als je van donker naar licht gaat. Dit kan resulteren in een ongewenste oranje of gele gloed in je haar.

Haarverzorging na chemische behandelingen

Om je haar gezond en glanzend te houden na een chemische behandeling, is het belangrijk om het goed te verzorgen. Dit begint al tijdens de behandeling zelf. Kies voor een kapper die werkt met kwalitatief goede producten en vraag om een verzorgende behandeling tijdens het verven of permanenten. Ook is het belangrijk om na de behandeling een goede shampoo en conditioner te gebruiken die speciaal geschikt zijn voor gekleurd haar. Deze producten helpen om de kleur langer mooi te houden en je haar te voeden en te hydrateren.

De expertise van Hammer haarwerk specialist

Als je haar na een chemische behandeling beschadigd is geraakt, kan het zijn dat je extra verzorging nodig hebt. Bij Hammer haarwerk specialist hebben ze veel ervaring met het verzorgen en herstellen van beschadigd haar. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals een keratinebehandeling of een oliebehandeling, die je haar weer gezond en glanzend maken. Ook kunnen ze je adviseren over welke producten het beste zijn voor jouw haartype en de behandeling die je hebt ondergaan.

Geef je haar de aandacht die het verdient

Chemische behandelingen kunnen je haar beschadigen en verkleuren, maar met de juiste verzorging kun je dit beperken. Kies voor een goede kapper die werkt met kwalitatieve producten en verzorg je haar goed na de behandeling. En als je haar toch extra aandacht nodig heeft, kun je altijd terecht bij Hammer haarwerk specialist. Zo blijft je haar gezond en stralend, ook na een chemische behandeling. Wil je hier meer over weten kijk dan op de haarhuis hammer website.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here