Het slijk van de mensheid. Pedo-netwerk “Elysium” telde 87.000 leden, en deelde het meest verwerpelijke materiaal.

ZELFS KLEUTERS MISBRUIKT. ELYSIUM PEDORING OPGEROLD. BERICHTEN TOP-POLITICI GEARESTEERD

door Redactie Duitsland 3.992 keer gelezen 0

Een online pedonetwerk dat in korte tijd groeide tot omvang van 87000 leden is opgerold. Er zouden duizenden arrestaties hebben plaatsgevonden. Zelfs materiaal met kleuters werd gedeeld. Beheerders ontmoeten elkaar op kinderen te misbruiken. Er zouden leden van Europese delegaties gearresteerd zijn. Eerder zijn politici in de VS al veroordeeld voor kinderverkrachting. Hoe duister is de wereld?

Het online pedonetwerk zou 87000 leden hebben. Faz meldt dat 14 daders en 29 slachtoffers geïdentificeerd zijn. Ook fysiek misbruik is in het spel bij 12 van de 14 verdachten. Bijzonder weerzinwekkend is het beeld van een 28 jarige verdachte uit Wenen, die zijn eigen kinderen jaren lang zou hebben misbruikt en “beschikbaar” stelde aan zijn medeplichtigen.

Het verderf van psychopathische pedofielen valt niet te bevatten. Hun totale gebrek aan empathie, en hun perverse driften maken dus zelfs hun eigen kinderen in sexspeeltjes! Ook uit het online materiaal blijkt wat een zieke geesten hier achter zitten. Zelfs materiaal van misbruikte KLEUTERS wordt genoemd!

Yournewswire meldt dat ook top-politici betrokken zijn. Leden van minstens twee Europese delegaties zouden gearresteerd zijn. Ook in de VS zijn politici vervolgd en veroordeeld voor kinderverkachting. Richard Keenan, een voormalig burgermeester, verkrachte een VIER JARIG MEISJE meerdere malen en BEWEERDE DAT ZIJ EEN GEWILLIGE DEELNEMER WAS.

Yournewswire noemt in een ander artikel de theorie dat pedofielen in top posities verkeren, omdat zij een hecht netwerk vormen. Omdat zij elkaars duistere geheimen kennen, zouden zij er op kunnen vertrouwen dat geen van hen uit de school zal klappen.

Dit soort theorieën vinden steeds meer gehoor. Vooralsnog lijkt het conjectuur, maar feit is dat politici van de gevestigde orde ook de toename in kindermisbruik door migratie niet tegengaan.  10news meldt dat bijna de helft van de slachtoffers van Islamitische verkrachting in Zweden kinderen zijn. Het noemt ook de angst die vrouwen in delen van Merkel’s Duitsland voelen wanneer zij over straat moeten. The Rebel heeft voorheen melding gedaan van misbruik op Canadese scholen door Syrische migranten.  Zelfs 20 jarige Syriërs bevinden zich in Canadese scholen, waar misbruik aan de orde van de dag lijkt te zijn geworden. De onmacht of onwil van het bestuur doet ook denken aan het Rotherham-fenomeen. Islamitische grooming-gangs hebben decennia lang ongemoeid meisjes kunnen verkrachten en martelen omdat politici het probleem niet durfden te erkennen. De totale hoeveelheid slachtoffers is nog steeds niet bekend; Rotherham is slechts één plaats, en daar waren al 1400 meisjes slachtoffer.

Maar online pedonetwerken en verkrachtende migranten zijn niet de enige aanval op kinderen. Een uitgebreid verslag over het “Elsagate” verscheen eerder al op Veren of Lood. De uiterst stuitende filmpjes worden als kinderkanalen gepresenteerd op youtube. Wat dit fenomeen zo luguber maakt is dat het een publiek onder kinderen zelf lijkt te zoeken.

Extreem-links opinie site Salon lag in 2016 onder vuur voor het publiceren van een artikel dat pedofilie leken te normaliseren.  Het artikel is inmiddels verwijderd.

Er zijn mensen die genot halen uit sadisme, uit verzaking. Wanneer zij iets weerloos zien, iets dat kwetsbaar is, voelen zij niet de natuurlijke impuls van zorg en bescherming, maar om pijn te doen, om te misbruiken. Ze willen zien hoe KLEUTERS worden verkracht! Politici die deel blijken van pedonetwerken, volwassen migranten die worden losgelaten op scholen, lugubere youtube kanalen die zich op kinderen richten, wat is er aan de hand?

Maar er is uitstekend werk geleverd door de Duitse politie. Ze hebben een pedofiel netwerk opgerold en kinderverkrachters opgespoord. Er zijn monsters onder ons, maar ook helden. Hulde aan hen. Namens mij, namens het behoud van onschuld, namens de mensheid, dank jullie wel:

Die deutsche Polizei hat gute Arbeit geleistet: Sie hat ein Pädophilen-Netzwerk zerschlagen und viele Kinderschänder aufgespürt. Da sind Monster unter uns, aber auch Helden. Lob an die Polizei. Danke im Namen der Menschheit, im Namen der Erhaltung der Unschuld.

Reacties