Verbaasde en geschokte vluchtelingenwerker doet boekje open en komt met oplossing

Afghanen verkrachten onze vrouwen omdat ze onze softheid verachten

door Redactie buitenland 10.092 keer gelezen 0

Cheryl Bernard (interessante CV) schrijft in The National Interest over de Amerikaanse buitenlandse politiek en het volgende artikel start met de titel: Europe's Afghan Crime Wave Is Mind-Boggling.

De hoofdconclusie: de Afghanen verkrachten er lustig op los omdat ze onze cultuur een "achterlijke cultuur" vinden waar vrouwen niet door mannen en worden beschermd. Ze hebben gewoon geen respect voor een situatie waarbij vrouwen onbewaakt door een park huppelen. Ze zien ons hele continent als een decadent zootje dat erom vraagt vernietigd te worden. En als ze dan opgepakt worden hebben ze natuurlijk ook niets dan minachting voor ons softe gevangenisbeleid. 

Waarom hebben juist Amerikanen interesse in het Oostenrijkse en Europese probleem met de vluchtelingen uit Afghanistan zul je denken?

Omdat Amerika sinds 2001 miljarden heeft uitgegeven aan een Afghaans schoolsysteem, dat ze graag willen noemen als één van hun grootste prestaties. De Amerikanen hebben daarbij ook vele miljoenen dollars geïnvesteerd in anti-seksisme-programma's en rechtspraakprogramma's om ideeën zoals vrouwelijke gelijkheid en menselijke waarde over te dragen, met inachtneming van wet en orde. Ze hebben gefinancierde radioprogramma's en volledige tv-stations gewijd aan dit doel.

Bernard gaat vrij ver in haar conclusies. Ze stelt dat deze jonge mannen met opzet naar West-Europa worden gebracht om ofwel ideologisch te radicaliseren ofwel als losgeslagen bendes verkrachters het juridische systeem te overbelasten. Ook zaaien ze verwarring tussen links en rechts in Europa.

Nu zijn de verkrachtingen nog erg onhandig en vaak door voorbijgangers al op te lossen. Je moet er niet aan denken dat ze het straks slimmer en systematischer gaan aanpakken.

Met dat angstaanjagende vooruitzicht op het netvlies de grote vraag: hoe lossen we het op?

  1. Iedereen die veroordeeld wordt voor een misdrijf, moet onmiddellijk worden gedeporteerd. 
  2. Dat zero-tolerance wordt aan elke nieuwe aankomst volledig helder gemaakt.
  3. Het Europees recht moet worden aangepast om dit mogelijk te maken.

Elke aankomende vluchtelingen- en asielzoeker moet onderworpen zijn aan een strikte feitencontrole van hun verhaal, met inbegrip van de validatie van hun beweerde leeftijd door laboratoriumtests, indien er twijfel bestaat. Ja, het is lastig en kostbaar, maar niet zo lastig en kostbaar als de verkeerde mensen binnenbrengen, of honderdduizenden buitenlanders permanent of half op de proef stellen met voordelen waar ze geen recht op hebben. Daarbij komt dat de Europese landen de verkregen gegevens met elkaar MOETEN delen, de identiteiten moeten gekoppeld zijn aan vingerafdrukken, en niet aan documenten van dubieuze echtheid of helemaal geen documenten.

Ten slotte moet de linkse denker een beetje harder worden. Het is fijn om warm, knuffelig en sentimenteel te zijn over vluchtelingen, maar laten we ook warme, knuffelige en sentimentele gedachten sparen voor onze eigen waarden, vrijheden en levensstijl. Meisjes en vrouwen moeten zich veilig voelen in openbare ruimtes, feesten kunnen bijwonen, kleding dragen die geschikt is voor het weer en hun eigen smaak, reizen op treinen, naar het park gaan, hun honden lopen en hun leven leven. Dit is een prachtige westerse prestatie en deze verdient het om verdedigd te worden!

Reacties