Vooral London ziet de sadistische aanvalsmethode toenemen

ZUUR AANVALLEN IN WEST-EUROPA

door Redactie Verenigd Koningkrijk 2.826 keer gelezen 0

Messen worden vervangen door zuur. Vooral in London is het ware plaag. Het zuur kan makkelijk in flesjes meegedragen worden, en ermee sproeien is “makkelijker dan vechten of proberen te steken.” Pauwnieuws wijst u op wat recente geschiedenis. 

DailyMail, 1 mei, 2017 melde dat er gemiddeld 2 AANVALLEN PER DAG  plaatvinden in Groot Brittannië. Vooral de hoofdstad London, wordt geteisterd door psychopaten met zuur: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4462016/Two-acid-attacks-Britain-DAY-figures-show.html

En hoe brengt de door ons betaalde media het fenomeen?

Het NOS ziet kans mee te  huilen over islamofobie:

Als iemand van mijn afkomst dit had gedaan bij een blank stel, dan was de reactie heel anders geweest.

 

En waar was de aandacht, toen het grote voorbeeld van het NOS, de BBC, de bekeerde Moslim-identiteit van een zuuraanvaller verzweeg? Kortstondig de meest gezochte man in Groot-Brittannië, en de oude media had daar geen weet van, terwijl zijn Moslim naam gewoon op zijn facebook-pagina te zien was? Breitbart, 2 oktober, 2015. De BBC, en ook The Telegraph, Sky News, The Guardian, The Daily Mail, The Evening Standard, The Independent en andere oude media, verzwegen dat dit een aanval van een Moslim op een niet-Moslim vrouw was.

Onlangs is er een Moslims homo-stel getrouwd in het VK. Daarvan vermeldt de BBC inmiddels wel dat één van de pasgetrouwde “Homomoslims” nu ook met een zuuraanval is bedreigd.

Engelse twitteraars zijn overigens al lang niet meer geïnteresseerd in BBC als een serieuze nieuwsbron over het onderwerp:

 

De meest sadistische en laffe manier om vrouwen te verminken, het is hier. En beeld u zich maar niet in dat het alleen binnen de Islamitische gemeenschap zal blijven. Weet u nog, Regilio K, in 2014? Maar vooral bendes gebruiken het als wapen tegen elkaar. En ook het gebruik door profesionele criminelen, het verspreid zich nu door Europa!  Zo ook in Antwerpen, door een vermoedelijke afperser. En nog steeds moeten we wachten totdat er een blanke niet-Moslim een Moslim aanvalt voordat er wat serieuze aandacht aan wordt besteed.

 

Reacties