De anti-blanke haat in de linkse media kent geen grenzen

OMVOLKING

door Redactie Europa 2.735 keer gelezen 0

Het is al vaker opgemerkt: waar waren de linkse argumenten tegen bevolkingsgroei gebleven? Opeens moesten we wel meer migranten binnenhalen want "vergrijzing". De stilte was tot daar aan toe. Maar nu maakt de linkse media deze tegensprekende uitspraken op hetzelfde moment. Het "en-en" denken, waar Pim Fortuyn op wees, is terug!

Zo heeft een internet gebruiker een screenshot gemaakt van tegenstrijdige Guardian artikelen, vermeld op National Post, Er wordt gepleit voor minder mensen in het Westen, maar ook voor meer mensen in het Westen. De tegenstrijdigheid zou te verklaren zijn als we het lezen als "Minder blanke mensen, meer getinte mensen!" 

 

Is het een wilde aanname om er van uit te gaan dat dit de intentie is? Kijkt u ook maar eens naar de volgende uitspraken en artikelen, en de kromme logica die gehanteerd wordt. 

NOS weerman Peter Kuipers Munneke: "Dan kun je beter Nederlanders een geboortestop geven. Die hebben een 30x grotere CO2-footprint dan een Afrikaan."

Een uitstekende reden dus om Afrikanen niet naar Nederland te brengen, of beweert de NOS-weerman dat Afrikanen die in Nederland komen te wonen geen gelijkwaardige CO2 uitstoot zullen hebben? En wat is de geschatte stijging in CO2 uitstoot voor iedere extra (1.3 miljard!) Afrikaan in Afrika, wanneer het 2050 is?

Hoe slinkser de media, hoe minder consistent het is op dit punt. The Guardian, 11 januari, 2016: "Is het niet Europa dat overbevolkt is?" Let u ook op de gekozen foto; er is een blank rushhour gevonden in the tube (geen geringe klus, de laatste jaren), en een lichtgetinte vrouw kijkt vermoeid om. "Waarom houden Europeanen niet op met overbevolken?" suggereert de context. Nou, dat zullen de open grenzen zijn.

The Guardian moest ook wel "nuanceren' op dit punt, omdat zij in een ander artikel het verschil tussen Europese bevolkingsgroei en die van Afrika benoemde, en zelfs een "uitdaging" noemde. Maak er snel een blank, Europees probleem van jongens! De BBC huilt intussen nog wat over het teveel aan blanke leerkrachten, zoals vermeld door Breitbart..

En als blanke mannen veel zelfmoord plegen, zijn er ook linkse Amerikanen die het toejuichen:

En vergeet niet de media-stilte omtrent Plaasmoorde

De linkse kliek projecteerd haar zieke zelf-haat op ons allemaal. We moeten allemaal uitsterven en vervangen worden, zodat zij zich heel even nobel kunnen voelen. En met wat voor consequenties? Zodat Europa op Afrika en het Midden-Oosten kan lijken? Maar dan met een Europese CO2 uitstoot. Er is geen logica, geen rede, geen bedoeling in te vinden, behalve dat er binnen de linkse kliek een groep is die blanken wil laten uitsterven.

bron afbeelding: screenshot youtube video

Reacties