De angstige reactie van links maakt de partij zeer aantrekkelijk

FvD BLIJFT STIJGEN

door Redactie Binnenland 3.338 keer gelezen 0

Thierry Baudet’s partij neemt in de peilingen vooral stemmen weg van de PVV, maar ook van elders lijkt er aanloop te zijn. Door de afgelopen verkiezingen als springplank te gebruiken en niet als einddoel, kan de nieuwe partij nog wel eens zeer hoog eindigen bij de volgende verkiezingen.

Baudet plaatste een tweet met de volgende informatie betreffende de laatste peilingen:

  

Hieruit blijkt dat er momenteel een grote toestroom is voor de nieuwe partij, vanuit uiteenlopende politieke-voorkeuren, maar vooral vanuit de PVV-stemmer. Maar dat er vooral vanuit de PVV een toestroming naar FvD is, hoeft helemaal het einde niet te zijn voor de partij van Wilders. Zo heeft Baudet het volgende geretweet:

Dus groei voor de PVV, groei voor FvD; een groei voor pro-Nederlandse politiek!

FvD, wat prat gaat op het leveren van kennis en kunde, is de ideale aanvulling op de volkswil dat door de PVV wordt vertegenwoordigd. Bovendien lukt het de oude media niet om Baudet in hetzelfde hoekje van “domme populist” (een grachtengordel-term voor normale Nederlanders) te plaatsen als zij met de Wilders hebben gedaan.

Wat doen de linkse en oude media dan? Nou, dan volgt de Fortuyn-demonisatie in een wanhoopspoging de vrolijke politicus koste wat kost tegen te houden. Maar met vijanden als Anne-Fleur Dekkers en Joop.nl (de VARA-extensie van vijandige propaganda waar u voor moet betalen), zal zijn populariteit alleen maar toenemen.

bron afbeelding: screenshot youtube video

Reacties