De pro-migratie buurt heeft geen waardering voor migratie-gevolgen

ZWEEDSE PRO-MIGRATIE BUURT WAKKER GESCHUD

door Redactie Buitenland 6.540 keer gelezen 0

Champagne socialisten. Tegenwoordig zijn het rijke buurt bewoners die massa-immigratie toejuichen. Wereldvreemde studenten, die de universiteit in een safe-space willen veranderen. Dat is heel makkelijk, in zo’n bubbel.  Wat als ze zelf overlast krijgen?

Nou, dan bellen ze de politie. Een rijke buurt in Zweden, de politiek correcte multiculturele hel van Europa, kreeg een gratis werk-service van activisten in de video uit 2015. De activisten deelden 6 uur s ‘ochtends het Islamitische oproep tot gebed met de buurt. Ondanks dit vrijgevige gebaar van de activisten, die het te doen hebben met de rijke Zweden die zo ver weg wonen van de diversiteit waar ze zo van houden, worden ze gefilmd door een yup, onvriendelijk te woord gestaan door een dame met een Amerikaans of Canadees accent, en later wordt hun busje zelfs in beslag genomen.

Wat de bezwaren zijn in de pro-migratie buurt tegen deze geluids-verrijking zal een punt van discussie blijven. Wel valt te stellen dat het de mildste vorm van verrijking is. Terwijl de #womensmarch, met de vagina-mutsjes en andere hoofddoekjes door Washington heen trok, werd een Zweeds meisje verkracht door drie lachende Moslim-migranten. De verkrachters hebben 3 jaar en 1 jaar celstraf ontvangen, de filmende migrant die ze aanmoedigde en het online plaatste 6 maanden. Het meisje kampt met suïcidale gedachten.

De verkrachting werd gelivestreamed, maar werd desondanks niet opgepikt als noemenswaardig onderwerp tijdens de #womensmarch. Dit is vreemd, maar door heel West-Europa heen blijven rijke burgers dit een nodig offer vinden om de status-quo in stand te houden. Het mag ook worden opgemerkt dat vastgoed in Polen momenteel eer geliefd is onder West-Europeanen. Waarom rijke West-Europeanen alvast een heenkomen zoeken in het anti-Moslim migratie land laat zich raden.

Dus ondanks dat de hogere middenklasse in West-Europeanen weet dat de overlast, criminaliteit en verkrachting, en voorspelde burgeroorlog, een levende hel zullen zijn, en dus weet wat ze hun landgenoten al aandoen, interesseert het ze niet wanneer dit buiten hun eigen buurt blijft. Het is te hopen dat de Polen weten wat voor gevaar ze binnenlaten met onze hogere middenklasse. Want wat voor reden is er om aan te nemen dat ze de laatste resten van Europa niet evengoed zullen verzieken?

bron afbeelding: screenshot youtube video

Reacties