TWEE RTL JOURNALISTEN KRIJGEN RUZIE OP TWITTER

Hypocriete Erik Mouthaan kan slechter tegen kritiek dan Trump

door Redactie media 5.555 keer gelezen 0

Het begon allemaal met een aantoonbaar verkeerde Tweet van Erik Mouthaan. Mouthaan staat er bekend om dat hij het nieuws rondom Trump vooral negatief naar buiten brengt. Maar dit keer werd het Roderick Veelo te veel, hij greep in en kreeg direct de deksel van valse Mouthaan op zijn neus. Lees hieronder de twitter-ruzie tussen beide heren.

Roderick spreekt Erik er keurig op aan dat hij een fout maakt in zijn mail en zegt dat Trump het heeft over FAKE NEWS en dus niet de media in het algemeen.

Ander twitteraars valt het ook op en geven ook al aan dat Erik Mouthaan aan het FRAMEN is.

Erik begint al een beetje van zich af te bijten en zegt nu ineens dat de Tweet van Trump anders gelezen dient te worden en dat hij als enige weet hoe dat moet. 

Roderick Veelo blijft aardig en wijst Erik op het feit dat we niet weten over welk Fake News Trump het heeft. Maar wat hij schrijft in zijn tweet toch echt duidelijk is. En toen ging Roderick te ver voor Erik. Hij durft in zijn Tweet te zeggen dat Fake News soms ook echt Fake News bleek. 

BOEM en het is zover. Mouthaan bijt van zich af als een valse hond want hij weet dat Roderick gewoon gelijk heeft. Hij gaat in de aanval en beticht Roderick ervan alleen maar op 'KLIKS' uit te zijn. Dat is zegmaar iets waar Erik Mouthaan zelf elke dag opuit is want anders zit je niet op Twitter als journalist. 

Roderick blijft aardig en zegt terecht dat geen beroepsgroep boven kritiek verheven is. En laat dat nou net het hele gedachtegoed zijn bij de grote uitgeverijen en omroepen. Auw dat doet pijn. Goed gedaan hoor Roderick. #Complimenten.

Andere gebruikers van Twitter zijn er inmiddels ook klaar mee...

De discussie gaat nog verder. Mouthaan krijgt tientallen klachten binnen. De rest kunt u lezen op Twitter.

Deel dit bericht uiteraard via Twitter. Dan gaat de discussie wat breder worden. Wederom het bewijs dat veel journalisten er niet voor de waarheid in zitten. #jammer

Reacties