De moeder van het meisje weigerde te geloven wat er gaande was, terwijl haar dochter werd verkracht

MOEDER VANGT SYRIËRS OP: 14-JARIG DOCHTERTJE WORDT VERKRACHT

door Redactie Zweden 14.786 keer gelezen 0

Een Zweedse moeder opende haar huis voor 5 Syriers. Het gevolg: haar 14-jarige dochter verkracht. De moeder werd door het jongere zusje wakker gemaakt, hoorde een “smakkend geluid”, maar weigerde te geloven wat er gaande was.

Dat meldt Friatider. De verkrachter verbleef 2 nachten in het huis, samen met zijn broertje en 3 andere migranten. Het broertje van de verkrachter was in het verleden al eerder in het huis verbleven. Naderhand werd het duidelijk dat het meisje dronken was gevoerd en vervolgens verkracht.

Het verslag van de nacht in kwestie toont hoe groot de cultuurkloof is tussen de Arabische wereld en de Westerse.  Het toont ook op tragische wijze hoe moeilijk het is voor Westerse mensen om de realiteit te accepteren. En hoe de jongere generaties de prijs moeten betalen voor deze hardnekkige naïviteit.

Terwijl de 14-jarige werd verkracht, sloeg het jongere zusje van het slachtoffer alarm bij haar moeder. De moeder zou haar echter niet geloofd hebben. Pas nadat ze een facebook post las over wat er gaande was, gepost door een van de andere migranten, ging ze naar de slaapkamer van het meisje. Ze zou een smakkend geluid hebben gehoord. Ze verklaarde echter dat dit slechts een scharnier was. Onderwijl werd haar dochter binnen de slaapkamer verkracht. Tevergeefs smeekt het 14-jarige meisje de 25-jarige Arabier op te houden. Toen de Arabier de kamer uit kuierde, werd de stank van alcohol en zweet kenbaar. Haar 14-jarige dochter lag naakt, buiten bewustzijn, op bed. Het broertje van de rapefugee moedigde de verkrachter aan het meisje nogmaals te verkrachten.

De migrant zal niet worden uitgezet. Er is hem een gevangenis straf opgelegd van 2 jaar en 10 maanden. Hij moet het meisje 115000 kronen in schuldvergoeding betalen.

bron afbeelding: screenshot youtube video

Reacties