Tieners systematisch verkracht en drugverslaafd gemaakt in Newcastle

OPNIEUW AFGRIJSELIJKE MOSLIM-VERKRACHTINGS BENDE

door Redactie Verenigd Koninkrijk 7.223 keer gelezen 0

18 personen zijn veroordeeld voor seksueel misbruik van minderjarige meisjes in Newcastle. Opnieuw zijn de daders vrijwel allemaal moslims, de slachtoffers voornamelijk kwetsbare Engelse meisjes. Opnieuw zijn alcohol en drugs gebruikt om controle uit te oefenen op de slachtoffers, sommigen niet ouder dan 14 jaar.

De bende is omschreven als een “cynische organisatie”. Het volgde het al te bekende recept: meisjes vleien met aandacht. Cadeautjes die de meisjes zelf nooit zouden kunnen betalen. En vervolgens “feestjes”. Op de feestjes worden de meisjes gedrogeerd met drugs.

In een ander geval werden twee meisjes, 14 en 15 jaar oud, opgesloten in een kamer met een oudere man. Zij mochten er niet uit totdat zij seks met hem hadden.

Een van de daders, Saiful Islam, vertelde zijn vrouw dat hij ging vissen. In werkelijkheid greep hij een 15-jarig meisje dat dronken was, en verkrachte haar.

Een politie agent heeft ook  geblunderd. Hij had Bahmani Ahmadi kunne arresteren indien hij de telefoon van de verdachte had onderzocht, maar liet dit na. Bahmani Ahmadi is later veroordeeld voor het misbruik van 10 meisjes. In het Rotherham-schandaal bleek een politieagent medeplichtig in het misbruik van meisjes. De blunder wordt nu ook cynisch opgevat door het publiek.

De “groominggangs”, bendes van veelal Moslim mannen die minderjarige meisjes verkrachten, hebben meer dan tien jaar lang ongehinderd meisjes kunnen misbruiken. De reden hier voor was dat politie en Labour councils bang waren “racist” genoemd te worden als zij het probleem erkenden. Dit heeft er toe geleid dat onderzoek zelfs bewust werd gesaboteerd. Zo werd er in het beruchte Rotherham zelfs een laptop met informatie gestolen.

Opvallend is dat zelfs linkse media de zaak niet meer proberen te verzwijgen. Na de massale aanrandingen en verkrachtingen die plaats vonden in Keulen en andere steden, werd het nieuws via social media verspreid. De MSM probeerde de gebeurtenis aanvankelijk te verzwijgen. Nadat dit mislukte, kwam er ook steeds meer aandacht voor de doofpot-tactieken rondom het Rotherham-fenomeen.   

Toch zijn er nog steeds ontkenners van het probleem en sympathisanten. Tommy Robinson, jarenlang gedemoniseerd in de media voor het aankaarten van het probleem, is nog steeds een geliefd doelwit van Moslims en linkse mensen, ondanks de gruwelen die de rechtszaak blootstelt: 

bron afbeelding: screenshot twitter

Steun Pauwnieuws en doneer op 0315 8650 08 t.n.v. Pauwnieuws B.V.

Reacties