Nederland is feitelijk een verzorgingstehuis voor buitenlanders

Terwijl Nederlanders zwoegen gaat 60% van de bijstandsuitkeringen naar allochtonen

door Redactie Binnenland 44.644 keer gelezen 0

Gisteren zei Geert Wilders in het SBS-programma Stem van Nederland dat "60% van de mensen in de bijstand allochtoon zijn". EenVandaag onderzocht dit, en inderdaad: Wilders had alwéér gelijk.

 

EenVandaag checkt dagelijks feiten, stellingen en conclusies uit het nieuws. Zeker nu, in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart, lenen uitspraken van de verschillende politici zich goed voor een grondige #factcheck. Gisteren zei Geert Wilders in het SBS-programma Stem van Nederland dat "zestig procent van de mensen in de bijstand #allochtoon zijn." Klopt dit? Lammert de Bruin zoekt het voor je uit.

Geplaatst door EenVandaag op donderdag 9 maart 2017

 

Er is iets goed mis in dit land.

Nederlanders laten zich beroven, betuttelen en afknijpen: criminaliteit, nep-rechters, media, gezondheidszorg, behuizing, studiefinanciering, noem maar op. Braaf betalen ze belasting zodat theehuizen de hele dag vol zitten met bijstandtrekkende buitenlanders. In Afrika en moslimlanden weet men dat. Het land wordt daarom overspoeld met steeds meer lieden die op de vetpotten afkomen en die het niet goed vinden dat wij hier nog een beetje vrijheid van meningsuiting hebben.

Het lijkt wel een natuurverschijnsel, en er is ook een analogie met de natuur: de koekoek legt een ei in het nest van andere vogels. Het gastgezin begrijpt niet wat voor koekoeksjong ze aan het uitbroeden zijn. De natuur is hard: hun eigen nageslacht wordt het nest uitgegooid.
 

Er is een simpele werkende oplossing voor vrijwel alle problemen in de Nederlandse politiek.

Schaf de dubbele nationaliteiten af: wie naast de Nederlandse nationaliteit ook een andere heeft, verliest de Nederlandse. En vervang Artikel 1 van de Grondwet in de volgende tekst:

Nederland is een zelfstandige staat, bestuurd voor en door Nederlanders.

Dat is duidelijk, redelijk en eerlijk

Zodra dit nieuwe grondwetsartikel ingaat zal het onmiddellijk gedaan zijn met uitkeringen en kiesrecht voor buitenlanders, en dus ook met de enorme toestroom van ongewenste vreemdelingen. Geen risico's meer met bestuurders van ons land die met een andere nationaliteit verplichtingen hebben jegens andere landen.

En Nederlanders kunnen weer voor zichzelf en elkaar gaan zorgen. Het belangrijkste: Jonge stellen krijgen weer de zin en de middelen om een gezin te beginnen.

Tijd voor een patriottische lente, en een nieuw geluid.

De natuurbeelden komen van Wikipedia.
 

Reacties