Video heeft al meer dan 1,3 miljoen views

Stop Facebook-censuur: Tirade in EU Parlement gaat viraal

door Redactie Europa 3.827 keer gelezen 0

Matteo Salvini, voorzitter van het conservatieve “Lega-Nord“, heeft enige dagen terug het EU- parlement ruw wakker geschud. Zijn betoog ging over onderwerpen als internetcensuur en het islamitisch terrorisme, en werd op Facebook al meer dan 1,3 miljoen keer bekeken.

herrlich - ehrlich !!! rears.

Geplaatst door Wolle Wirrig op dinsdag 11 april 2017

 

Europa telt 20 miljoen werklozen, een migratie, die buiten controle is geraakt en daarbovenop ook nog eens islamitisch terrorisme, zei  Salvini. Maar waarmee houdt het EU- parlement zich bezig? Met Facebook- en internetcensuur! Jullie zouden eens bij een goede dokter in therapie moeten.  

De voorzitter van het parlement onderbrak Salvini en maande hem om „zijn woorden voorzichtiger uit te zoeken“. Ik zeg toch alleen maar dat jullie naar mijn idee “niet normaal meer zijn, met alle respect“, antwoordde Salvini.

Wanneer het Europese volk tegen islamitisch terrorisme is, betekent dat, dat het islamofoop is. Is het tegen homo- adoptie, dan is het homofoob. Is het voor de sluiting van Roma- kampen of voor een einde van de vluchtelingeninvasie, betekent dat, dat ze racisten zijn.

Nee, dat betekent dat ze over een gezond menselijk verstand beschikken, en dat het vrije mensen zijn!.

“Lang leve het internet!“

 

Jullie zijn doodziek, jullie lukt het niet meer om de hersens van de mensen te kopen en alle kranten, nieuwsberichten en radiozenders te controleren. Met de ‘mondprop in Facebook’ en de dreigende straf van 5 tot 50 miljoen Euro als men die prop verwijdert, zijn jullie al zover gekomen “een Ministerie van Waarheid naar George Orwell” in te voeren. “Een Ministerie van Propaganda.

Salvini zegt nog alleen te wachten op de dag dat het EU- parlement een psychopolitie gaat invoeren, om de “niet helemaal EU-lijn getrouwen” te kunnen vervolgen.

Eens komt de dag dat de  Europarlementariërs hun koffers moeten pakken en echt werk zullen moeten zoeken, want de waarheid kan niet worden gestopt. Niet vanuit hier of waar vanuit dan ook.   

Lang leve het Internet, lang leve Facebook.

Dit artikel is overgenomen van Nachthemel, naar een bericht op het Oostenrijkse “Wochenblick.at“.

Reacties