Na Rusland en Slowakije weet ook Tsjechië nu dat nationale identiteit geen prijs heeft

Tsjechië betaalt liever hoge boetes EU dan eigen volk te verdunnen

door Redactie Europa 4.459 keer gelezen 0

Het gebeurt in Midden-Europa zo kun je volgen op unser-mitteleuropa.com. Daar hoort Nederland niet bij maar Duitsland nog een beetje. Tsjechië met de droomstad Praag vormt het hart van het gebied. En Tsjechië wet nu ook dat de waarde van de nationale identiteit niet in geld kan worden uitgedrukt. het land betaalt liever EU boetes dan water in de wijn te doen (lees: het eigen volk) te verdunnen. 

We gebruiken maar eens Thierry Baudets "verdunnen" als metafoor. En dat is gewoon tenminste wat het is wat er gebeurt in Europa als je al niet de term "vervanging" van het volk uit de kast wilt halen. Er zijn genoeg uitspraken van genoeg mensen geweest om te weten dat die vervanging een bepaalde agenda is.

Nu zijn er op dit gebied geen vaste wetten. Tsjechië is alleen daarom een homogene staat omdat aan het einde van WWII miljoenen Sudetenduitsers zijn verjaagd. Wat dat betreft was de afscheiding van Slowakije "zuiverder" kort na de val van de muur. De Slowaken zagen na 1000 jaar overheersing door de Habsburgers en later door de Soviets en de Tsjechen hun kans schoon: ze kozen voor een armer maar "eigener" oplossing. Rusland idem dito: liever de sancties en zelf je eigen groente verbouwen dan gedwongen opgaan in een westerse globalistische regio. Tsjechië nu dus ook: liever de EU boetes dan de nationale identiteit verkwanselen.

Dat is hun keuze. Als Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, België en Frankrijk wel multiculti willen (getuige de politieke meerderheden) dan is dat hun keuze. De Fransen hebben 23 april en 7 mei echt iets te kiezen. Kiezen ze open grenzen dan zei dat zo. alles verandert altijd en dus ook de nationale identiteit. Als we het laten gebeuren dan hebben we gewoon over 50 jaar een Nieuw-Frankrijk, Nieuws-Duitsland en Nieuw-Nederland waarin de blanke kindertjes halalvlees eten om niemand voor het hoofd te stoten. 

Het maakt allemaal niet uit. Life goes on. Het is wat het is! (H/T E.J. Bron).

Reacties