Volkskrant noemt band van Keizer met de vrijmetselarij

Het Keizerrijk Wankelt - Deel 2

door Redactie Binnenland 4.321 keer gelezen 0

Dit is een tweede deel van een ietwat speculatieve serie over de macht van VVD voorzitter Henry Keizer.

Een artikel op 28 april in De Volkskrant noemt een band van Henry Keizer en andere betrokkenen met de vrijmetselarij.

Hermans en Keizer zijn politieke bondgenoten, maar ook verder lijkt er weinig afstand te zijn geweest tussen de leden en de uitvoerders. Een voormalig lid zegt dat een groot deel van de actieve functionarissen elkaar kende van de vrijmetselaars. Van Maarschalkerweerd bevestigt dat: 'Ze probeerden mij er ook bij te trekken, maar ik had geen belangstelling.'

Uit gegevens van de Kamer van Koophandel blijkt in elk geval dat één lid van de ledenraad tevens penningmeester van de Vrienden van Verzamelingen van de Orde van Vrijmetselaren is. Die club zetelt op enkele honderden meters van het VVD-hoofdkantoor en heeft een bekende voorzitter: Henry Keizer.

Over de Vrijmetselarij vermeldt de Stichting Argus:

Vrijmetselarij is een internationaal verband van plaatselijke verenigingen (loges), gericht op de ontplooiing van de mens tot een in geestelijke vrijheid denkende persoonlijkheid. Om dit te bereiken hanteren vrijmetselaren onderling, en met name tijdens hun bijeenkomsten, geheime ritualen. De belangrijkste ritualen zijn de inwijdingsritualen. 
Deze geheimzinnigheid, samen met de door sommige vrijmetselaren verkondigde mythische geschiedenis, heeft ervoor gezorgd dat de vrijmetselarij onderwerp van vaak fantastische speculaties is geworden. Zo zouden vrijmetselaren in het geheim belangrijke politieke en financiële beslissingen regelen. 

Een 26e graad Vrijmetselaar; dat klinkt vrij hoog. Maar wellicht is Henry's graat nog hoger. Hier enkele reacties van ene AVHK op artikelen bij Follow The Money:

Het onderzoek zou zich naar mijn mening volledig op de vrijmetselarij moeten richten, waarvan 33e graad Henry onderdeel is. Een term als "old boys netwerk" dekt in het geheel de lading niet, daarmee wordt de waarheid flink tekort gedaan. Het eindeloos afbreken van takken is zinloos, die groeien gewoon weer terug zolang je de wortel met rust laat. De wortel, daar gaat het om. We hebben overigens hebben niet veel tijd meer te verliezen, laat deze wortel nog even zijn gang gaan en de ellende is terminaal en onomkeerbaar, met eeuwige spijt bij eenieder die het liet gebeuren. Snelheid is absoluut geboden. Onderzoek de vrijmetselarij met een "onderste steen boven" mentaliteit, en alles zal helder en duidelijk worden voor eenieder. 

Vrijmetselaars, waarvan ook Balkenende er een is, aanbidden Lucifer. Een van de afbeeldingen is een ramshoofd, en laat die via een NOS (Novus Ordo Seclorum, Nieuwe Wereld Orde) uitzending in 2010 getoond worden. 33 is de hoogste graad vrijmetselarij, zo heeft de VVD "toevallig" (stemfraude ?) 33 zetels, heeft Henry Keizer op zijn 33e de tent verkocht om in Nieuw Amsterdam te gaan wonen, enzovoort. De vrijmetselarij is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de as van ons gezamelijke maatschappelijke kwaad, waardoor "de leugen regeert".

Deze naakte keizer, inclusief Loeki Loek en aanverwanten, zijn zeer slim, maar dan op een negatieve manier, te duiden als "sluw". Sluw als een vos, en dan moet men goed letten op de volkse kippen. Een negatieve goodwill, dient geduid te worden als "BADwill", dat ligt ook in lijn met de intentie van deze vrijmetselaars. Vrijmetselaars runnen dit land en deze wereld. Benoemen en aanpakken, anders gaan we met zijn allen genadeloos naar de knoppen.

Als het geld verder wordt gevolgd, waar is het dan allemaal terecht gekomen ? Bij welke personen en zogenaamde "goede doelen" ? En wat hebben zij met het geld gedaan ? Het geldspoor leidt bij goed speurwerk altijd naar de vijand, maar om deze vijand te kunnen "zien" moet je niet alleen een geldspoor kunnen volgen, maar enige kennis van "tekens en symbolen" hebben, anders "zie" je de gemeenschappelijke vijand niet, een vijand die meester is in het creeeren van illusies (smoke and mirrors). Ken uw gemeenschappelijke vijand, de casus "Keizer" staat niet op zichzelf, het spoor loopt langs Rutte en verder.

Follow the Money AND know your enemy. Metaforisch leidt het geldspoor dus naar het konijnenhol, maar niet naar het konijn. Met enige kennis van de "tekens en symbolen" wordt u in staat gesteld het "konijn" te zien, een "flappie behandeling" voor dit luciferiaans konijn is vereist. Het stopt niet vanzelf mensen, de bal ligt bij ons. Eric, Kim en de rest van het moedige onderzoeksteam hebben ons naar het konijnenhol gebracht, laten wij dan het konijn voor onze rekening nemen. Wees moedig.

Vrijmetselend volk MOET, niet mag maar MOET, de broeder, in dit geval Keizer, op alle mogelijke manieren die denkbaar zijn beschermen, ongeacht wat deze broeder heeft geflikt. Dit broeder belang is groter dan de VVD, zelfs groter dan de eigen vrouw en kinderen. De VVD zal geofferd worden als daarmee de broeder gered wordt, de eigen vrouw en kinderen zullen geofferd worden als daarmee de broeder gered wordt. DAT MOET! Dat ziet er dan misschien hilarisch en beschamend uit, maar dat dekt de lading niet. Je moet dieper graven om de logica van deze poppenkast te begrijpen, ineens zal alles helder worden, en zul je de woorden "hilarisch" en "beschamend", vervangen door "compleet krankzinnig" en "intense pure slechtheid".

Niemand binnen deze vrijmetselende kringen, zal een broeder als Keizer verraden. Er is niet geblunderd, maar opzettelijk niet ingegrepen. Broeders dekken broeders, daarom is deze zaak zo cruciaal, het legt genadeloos bloot dat de keizer naakt is, niet beperkt tot Keizer alleen, maar tot alles wat in onze maatschappij aan de knoppen zit. Met de kennis van nu, zou je kunnen stellen dat deze Keizer deal in 2012, het lont in het kruitvat blijkt te zijn die 2012 toch nog met terugwerkende kracht hersteld heeft als het jaartal waarmee het "einde van de wereld zoals we die kennen" werd ingeluid. Wie had dat kunnen bedenken.

Jules van Rooyen, schrijver van het boek Sluiproutes van de Macht, reageerde op een artikel bij Stop de Bankiers:

De VVD schijnt niet goed raad te weten met voorzitter, Henri Keizer. Hij is niet alleen een machtig man in de VVD maar kennelijk ook in uitvaart land. Bovendien is hij vrijmetselaar met de graad 33, de hoogste die er is. Hij staat bekend als een ijdel man. Echter, beste mensen, in die kwaliteit is hij ook de hiërarchische baas van de vrijmetselaar Rutte, dus Keizer lijkt de ongekroonde koning van Nederland, via zijn dagelijkse telefoontjes met satelliet Rutte. De VVD’ers durven hem daarom niet aan te pakken.

De vrijmetselarij regeert NL de afgelopen decennia. Te beginnen met alle Paarse regeringen van de vrijmetselaars Kok/Melkert/de Vries, inclusief de CDA vrijmetselaars Lubbers/vd. Broek/Y.van Rooy. Eind 19de eeuw, na zijn RK bekering, kenmerkte de beroemde schrijver Emile Zola, de vrijmetselarij als “een religieuze sekte”, waar “de leugen heerst” en die “voor niets terugdeinst”. Jules Doinel, oprichter van de Gnostische Kerk in de tijd van Zola, zei na zijn RK bekering, dat de vrijmetselarij, “satanisch van aard is”. Ze konden het weten, want ze waren jarenlang lid van de sekte.

Die Henri Keizer, beste mensen, is dus geen lieve jongen, noch zuivere koffie. Hij is ongetwijfeld de man achter de schermen die satelliet Rutte aanstuurt, om een band te smeden met de ex-communisten van Groen Links, die met radicale “milieu” maatregelen van de klimaat mafia, ons terug in de tijd willen zetten, en onze eigendommen willen afnemen en zelfs de gezinsgrootte wil bepalen. Iedere baby erbij is tenslotte een CO2 vervuiler, en iedere oudere ++70 moet zo snel mogelijk stoppen met ademen, want dat is een CO2 vervuiler minder. We worden geregeerd door VVD schurken beste mensen, gesecondeerd door die van de vrijmetselaars partij D666 en Groen Links mafia. Open uw ogen beste mensen, en ga door met ontmaskeren.


Dit is het tweede deel van een ietwat speculatieve serie Het Keizerrijk Wankelt, over Henry Keizer:

  1. Baas van VVD & Crematoria heeft iets te verbergen
  2. Volkskrant noemt band van Keizer met de vrijmetselarij
  3. Opmerkelijke portretfoto. Welke boodschap wil Henry Keizer uitdragen?
  4. Premier Rutte verwijderde Baphomet-doodskop uit torentje
  5. Hennie's Centrale Auto Dienst

In deel 1 van deze serie besteedden we aandacht aan geruchten dat Keizer chauffeur zou zijn geweest van topambtenaar Demmink, die op zijn beurt chantabel zou zijn wegens kindermisbruik. Dit tweede deel gaat in op een ander aspect.

Mogelijk zijn beide waar, en hebben ze met elkaar te maken. Er circuleren al jaren samenzweringstheorieën over machtige bankiers, Illuminatie, vrijmetselaars, New World Order, kindermisbruik, chantage, geheime diensten. Op die manier zou Keizer weer ondergeschikt zijn aan anderen; mogelijk Deep State figuren in de VS. Dit is speculatie; wij hebben geen concrete aanwijzingen. De meest betrouwbare informatie in deze richting is het aangehaalde artikel in De Volkskrant.

Wij schrijven dit zo eerlijk mogelijk en vertrouwen op onze informatiebronnen. Maar ook wij kunnen fouten maken, of onze bronnen kunnen niet deugen. Wees altijd kritisch op alle berichten, inclusief die van ons, en zelfs ook op WikiLeaks. 

 

Reacties