Man en vrouw zullen gelijk worden: desnoods onder dwang

Politiek wil mooie vrouwen verbieden bij autosport

door Redactie 12.592 keer gelezen 0

Volgens een Spaanse politieke partij Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) moeten 'grid girls' met weinig verhullende kledij bij grote auto- en motorsportevenementen verboden worden. Als er al grid girls zijn dan moeten ze meer kleding aan. Tevens moeten er ook grid boys komen om de gelijkheid tussen man en vrouw te benadrukken.

In de telegraaf lezen wij

"De rol van pitspoezen op het circuit past niet bij de 21e eeuw, of bij een samenleving die modern en gelijkwaardig wil zijn", stelt Jordi Manils van ICV in regionale media. "Het objectificeert vrouwen en duwt ze in een rol waarin ze slechts een object zijn, een soort ornament."

Het moet niet gekker worden. De politieke correctheid en de betutteling in Europa gaat maar door en door. En al die goedmensen denken dat dit soort zaken vooruitgang heet.

Pauwnieuws noemt dit onderdrukking van de vrouw. Een vrouw die trots is op haar lichaam die het prachtig vindt om de sier te maken bij de formule 1, die geniet van de aandacht, is gewoon niks mee. Deze vrouwen 'waar overigens elke gezonde man van geniet' kunnen volgens politieke partjien niet zelf beslissen wat ze doen met hun eigen leven. Het is aan de politiek om hun in een hoek te drukken. Hun gedrag past niet in de 21ste eeuw.

"Het objectificeert vrouwen en duwt ze in een rol waarin ze slechts een object zijn, een soort ornament." Ja, ja vrouwen jullie mogen je uiterlijk niet meer tonen. Trek naar de Formule 1 maar een tuinbroek aan die uiteraard te groot is zodat mannen uw vrouwelijke vormen niet kunnen zien. Drink bier en laat een boer. De maatschappij wordt er namelijk veel mooier op als mannen en vrouwen precies hetzelfde doen..

Dit soort dingen beginnen altijd klein en eindigen groot omdat meerdere goedmensen die in de politiek zitten over dit soort zaken dan ook ineens een mening hebben. Je ziet straks een paar vrouwen bij DWDD vertellen dat ze zich inderdaad niet prettig voelen bij al die meiden die 'sexueel' gekleed zijn bij de autosport. 

Het is wachten op Sylvana Simons mensen. Wat zou die er van vinden?

Reacties