Premier Rutte verwijderde Baphomet-doodskop uit torentje

Het Keizerrijk Wankelt - Deel 4

door Redactie Binnenland 5.268 keer gelezen 0

In deel 2 van deze serie citeerden we enkele reacties op Follow The Money artikelen over Henry Keizer, volgens welke hij een hoge positie in de vrijmetselarij zou hebben, en zelfs de meerdere zou zijn van premier Rutte. Vrijmetselarij wordt vaak in verband gebracht met satanisme. Men zou een duivelsfiguur aanbidden in de vorm van een gehoornde geit. Deze heeft de naam Baphomet.

Ene AVHK plaatste onder meerdere artikelen op FTM een reactie met een link naar een opmerkelijke video:

Het onderzoek zou zich naar mijn mening volledig op de vrijmetselarij moeten richten, waarvan 33e graad Henry onderdeel is. Een term als "old boys netwerk" dekt in het geheel de lading niet, daarmee wordt de waarheid flink tekort gedaan. Het eindeloos afbreken van takken is zinloos, die groeien gewoon weer terug zolang je de wortel met rust laat. De wortel, daar gaat het om. We hebben overigens hebben niet veel tijd meer te verliezen, laat deze wortel nog even zijn gang gaan en de ellende is terminaal en onomkeerbaar, met eeuwige spijt bij eenieder die het liet gebeuren. Snelheid is absoluut geboden. Onderzoek de vrijmetselarij met een "onderste steen boven" mentaliteit, en alles zal helder en duidelijk worden voor eenieder. 

Vrijmetselaars, waarvan ook Balkenende er een is, aanbidden Lucifer. Een van de afbeeldingen is een ramshoofd, en laat die via een NOS (Novus Ordo Seclorum, Nieuwe Wereld Orde) uitzending in 2010 getoond worden. 33 is de hoogste graad vrijmetselarij, zo heeft de VVD "toevallig" (stemfraude ?) 33 zetels, heeft Henry Keizer op zijn 33e de tent verkocht om in Nieuw Amsterdam te gaan wonen, enzovoort. De vrijmetselarij is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de as van ons gezamelijke maatschappelijke kwaad, waardoor "de leugen regeert"

(hier beelden in hogere resolutie)

Dit is een flinke aantijging aan onze premier. Terecht?

Het zou best kunnen dat Balkenende inderdaad zo'n satanist is, maar Rutte toont zich op de video verlegen met het dubieuze geschenk van zijn voorganger. Hij zegt:

Dit schijnt een soort afscheidscadeau van Jan Peter Balkenende aan mij te zijn, maar het zit goed vast.

Het zit goed vast, dus Rutte had wellicht al geprobeerd om het weg te halen. 

Enkele jaren later was het griezelige voorwerp in ieder geval uit Rutte's torentje verwijderd, zo blijkt uit dit bezoek van Rutger Castricum, in 2014:

De lege plek aan de muur is zichtbaar op 47 seconden vanaf het begin.

Of Balkenende een satanist is weten we niet; misschien haalde hij een morbide grap uit met zijn opvolger. Maar Rutte voelt kennelijk in elk geval weinig voor dit gedoe, ook al zou hij lid zijn van de vrijmetselarij. Dit pleit voor hem.

Meer over de geit-duivel Baphomet:

Ook door het Pizzagate schandaal werd de geit bekend, via de foto met kunstenares Marina Abramovic:


Update: Rutte werd op 14 oktober 2010 premier. Op die datum leidde hij een filmploeg van de NOS rond in het torentje, en dat werd live uitgezonden, zie deze kopie op Youtube. Hij had dus direct al geprobeerd om de geitenschedel weg te halen. De volgende ons bekende beelden, door Rutger Castricum, zijn van 7 juli 2014, en toen was de schedel weg. In ieder geval was dat binnen vier jaar; misschien zelfs binnen een week nadat Rutte premier werd.


Dit is het vierde deel van een ietwat speculatieve serie Het Keizerrijk Wankelt, over Henry Keizer:

  1. Baas van VVD & Crematoria heeft iets te verbergen
  2. Volkskrant noemt band van Keizer met de vrijmetselarij
  3. Opmerkelijke portretfoto. Welke boodschap wil Henry Keizer uitdragen?
  4. Premier Rutte verwijderde Baphomet-doodskop uit torentje
  5. Hennie's Centrale Auto Dienst

 

Reacties