Medewerker campagne Hillary was in contact met Wikileaks voorafgaand aan zijn dood

Vandaag komt bewijs dat complotdenkers gelijk hebben over moord op Seth Rich

door Redactie VS 2.816 keer gelezen 0

Vandaag komt er een rapport uit van een privédetective van de familie van Seth Rich. Fox News heeft daar gisteren al een vooraankondiging van gedaan. Op Breitbart.com en Drudgereport.com is het het hoofdartikel. En het is ook gigantisch als het zo zou zijn dat complotdenkers nu eens snel gelijk krijgen over een verschrikkelijke daad. De vraag is of het Hillary Clinton nog gaat raken.

Zie in dit artikel de video waarin Rod Weeler, een voormalig rechercheur van de politie van Washington en nu privé-detective, uitlegt dat een betrouwbare bron binnen de politie van de hoofdstad hem heeft verteld dat op de laptop van Rich e-mails zijn gevonden van hem met Wikileaks. Deze politieman voegde eraan toe dat ze van hogerhand de opdracht hadden gekregen om de zaak te laten rusten.

De algemeen bekende media zwijgen nog in alle talen maar dat zal moeilijker zijn als het rapport op tafel ligt. Het onderzoek zal dan toch heropend moeten worden. Als kan worden bewezen dat Rich het lek van de Democratische partij (Podesta e-mails) naar Wikileaks is, dan komt toch ook Hillary Clinton of het echtpaar Clinton in beeld. Want er was maar één "partij" die werkelijk werd benadeeld door het lek. Of het zou John Podesta zelf moeten zijn geweest die opdracht gaf tot de moord op Rich.

Dat onderstaand fragment uit Nieuwsuur ooit een staartje zou krijgen was natuurlijk altijd al duidelijk. Ze hadden net als in Noord-Korea heel Seth Rich' familie uit moeten roeien om deze doofpot dicht te houden.  

Walgelijk en laten we hopen dat er echt eens een groot schandaal naar buiten komt. Dan gaat de deur ook een stukje verder open voor de overige duistere zaakjes vanuit Washington. 

Reacties