Volgens Rusland heeft Trump geen geheime informatie gelekt

Probeert men Trump werkelijk af te zetten?

door Redactie Verenigde Staten 4.086 keer gelezen 0

Het Kremlin doet de sensationele berichten in de Westerse en Israëlische media dat Trump geheime informatie over Israëlische afluistertechnologie aan de Russische minister van BuZa Lavrov zou hebben gelekt, af als volslagen onzin. Tevens meldt Foxnews dat Putin bereidt is het Amerikaanse Congres hier bewijzen van te overhandigen.

Amerikanen, de overheid, CIA en de MSM beginnen tevens te spinnen. Was het volgens The Washington Post onder Obama bon ton om 'geheime informatie' door te spelen aan de Russen in de strijdt tegen ISIS, onder Trump lijkt hetzelfde een doodzonde:

Zo zien we 2 artikelen in the Washington Post, waarbij het eerste meldt: "VS biedt aan (geheime) informatie te delen over terroristen met Rusland". Aldus een artikel van 30 juni 2016.

Nu, een jaar later onder Trump, meldt the Washington Post, alsof het een doodzonde is: "Trump heeft zeer geheime informatie prijsgegeven aan de minister van Buitenlandse zaken". Het artikel meldt dat het gaat om informatie over 'Islamic State', ISIS dus.

Het is nu dus absoluut duidelijk dat de MSM met 2 maten meet. Er wordt openlijk gesproken in zowel de MSM als de alternatieve media over het afzetten van Trump en wat daarvan de gevolgen zouden kunnen zijn. Een mogelijk scenario is een burgeroorlog, omdat veel mensen zien dat dit toch echt een poging is tot een staatsgreep, het onder valse voorwenselen afzetten van een democratisch gekozen president. Anderen denken dat het zover niet zal komen, omdat velen in de praatjes van de MSM zullen trappen en niet doorzien dat de MSM op ramkoers ligt. Maar in dat geval zal dat de kans op oorlogen van de VS in de rest van de wereld doen toenemen.

Reacties