Onderzoek van Breitbart dwingt CNN tot rectificatie: Bronnen CNN blijken vals

CNN onder vuur: FAKE NEWS, van alle kanten wordt CNN aangevallen

door Redactie Buitenland 4.981 keer gelezen 0

En wederom is CNN betrapt op Fake News publiceren over Donald Trump. Destijds had CNN de primeur dat werknemers van Trump en zijn schoonzoon Jared Kusher contact hadden met een grote investeringsbank die in eigendom is van de Russische staat. Zij zouden daarom financieel afhankelijk zijn van de Russen en daardoor chantabel zijn. 

Na publicatie van dit vernietigende artikel van CNN hebben wereldwijd alle grote mediabedrijven dit nieuws als waarheid overgenomen. Na onderzoek van de Amerikaanse website Breitbart blijkt nu dat het gehele onderzoek en de bronnen Fake News zijn. 

Zie de Tweet hieronder. Het artikel dat je ziet is inmiddels door CNN van de website gehaald en CNN heeft haar excuses gemaakt. 

De gehele Amerikaanse pers valt nu over CNN heen inclusief de meer liberale pers. Er gaan nu zelfs geruchten dat de CEO van CNN moet opstappen.

En het gaat maar door CNN krijgt klap na klap.

De MSM gaat maar door met leugens publiceren. Het volk wordt langzaam wakker en krijgt steeds meer door dat partijen als CNN en New York Times er niet voor de waarheid in zitten, maar politieke bedrijven zijn geworden. #CNNisFAKENEWS

 

Reacties