3 manieren om online geld te verdienen

0
2424
uit de lucht vallend geld

Wil je online geld verdienen? Dat kan heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt zijn een computer, goede internetverbinding en doorzettingsvermogen. Wij lichten drie manieren uit.  

1. Aandelen

Handelen op de beurs klinkt moeilijk, maar dat is het niet. Investeren in aandelen is tegenwoordig heel makkelijk om mee te beginnen. Met een aandeel koop je als het ware een stukje van een bedrijf. Zodra het bedrijf winst maakt, keren zij dividend aan je uit. Investeren in aandelen betekent niet dat je duizenden euro’s op de bank hoeft te hebben. Je kan al met een paar honderd euro beginnen. Beleggen kan het gemakkelijkste via een bank of broker. Een online broker heeft vaak een gebruiksvriendelijk software programma waarbij je zowel begeleid als zelfstandig kan handelen.

2. Affiliate marketing

Bij affiliate marketing promoot je producten en ontvang je per verkocht product een vergoeding. Deze vergoeding, ook wel commissie genoemd, is vaak een klein percentage van de aankoop. Een affiliate programma houdt alle informatie bij en betaalt maandelijks je commissie uit. Het belangrijkste bij affiliate marketing is dat je een (succesvol) platform hebt waarop je de producten kan promoten. Dit kan bijvoorbeeld via sociale media of een eigen website. Hierbij is het cruciaal dat je een groot aantal volgers of bezoekers hebt. Immers: hoe meer aankopen, hoe groter de commissie die jij straks krijgt.

3. Webshop beginnen

Verkopen is de meest klassieke manier om geld te verdienen. Dankzij het internet hoef je geen fysieke winkel meer te beginnen, maar open je hem eenvoudig online. Verkoop bijvoorbeeld je eigen handgemaakte producten online. Heb je geen eigen producten of wil je niet blijven zitten met (onverkochte) voorraad? Bij dropshopping heb je dit probleem niet. Zodra iemand een bestelling plaatst, geef je dit door bij de producent of groothandel en zij leveren dit rechtstreeks aan de klant. Een nadeel is wel dat de levertijd wat langer duurt. Communiceer dus duidelijk met de klant over de status van de bestelling. Daarnaast is het ook hierbij belangrijk dat je de webshop goed promoot zodat je voldoende bestellingen binnenkrijgt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here