Bouw een buurtgedreven online nieuwswebsite voor inwoners

0
2584

Met de introductie van de blogsite is de productie van een gebiedsgestuurde, een lokale, online nieuwssite een stuk minder gecompliceerd dan toen het gebruik maakte van een standaard internetsite.

Blog sitesysteem

Installeer WordPress in uw gloednieuwe domein of een subdomein van uw bestaande domeinnaam. Een gloednieuw domein voor uw buurtgedreven, de regionale, online, nieuws-internetsite is meer geschikt voor indexering, rangschikking en ook eenvoud van zoekdoeleinden. Kies en installeer een WordPress-motief, geschikt voor uw community-driven, regionale, op het internet, informatiesite, uit de duizenden gemakkelijk beschikbaar op internet.

Geïndexeerd worden

Natuurlijk is er veel (SEO) werk dat kan worden gedaan om uw indexering en ranking te verbeteren. U moet minimaal een webkoppeling van een webpagina ergens op het web verkrijgen die vaak spider krijgt, zodat de online zoekmachine uw nieuwe lokale, online, on-line informatie-internetsite kan vinden.

Een link vanaf uw eigen startpagina werkt.

Omgekeerd kunt u zich aanmelden bij een of meer van de bloggen, sociale media-netwerken en uw online-informatiewebsite indienen. Het verzenden van uw gebiedgestuurde, buurt-, online-, informatie-website-URL naar verschillende directory-sites zou bovendien waardevol zijn. Met deze ingangen van uw community-driven, zal de nieuwswebsite u niet alleen geïndexeerd krijgen, maar het zal ook uw SEO-rating verhogen en dus helpen bij uw positie in de online zoekmachine-resultaten in webpagina’s (SERP’s).

Het indienen van gebiedsteaminzendingen voor uw regionale, online, nieuws-internetsite is veel meer werk. Deze hebben echter de meeste interesse voor uw lezers en het contact met buurtbewoners zal uw lezerspubliek zeker ontwikkelen. En natuurlijk zijn het indienen van informatie over buurtteams de kern van het door u opgegeven doel om een ​​buurtgerichte, online nieuwsservice te bieden.

In eerste instantie kan het nodig zijn om een ​​enige nieuwsversie te publiceren om een ​​zekere mate van betrouwbaarheid als online nieuwsbron op te bouwen. Wanneer uw gemeenschapsgestuurde, regionale, online informatiesite voldoende inhoud heeft om door het gebied als praktisch te worden beschouwd, is het tijd om uw project voor het indienen van buurtgroepen te starten.

Het zal in het begin onbevredigend zijn om een ​​online nieuwsdienst te publiceren die niemand uitgeeft. Verzamel dus wat posters rond de gemeenschap en aarzel ook niet lang voordat je aan de slag gaat met je buurtinzendingcampagne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here