Goed nieuws of slecht nieuws – en ook het verschil is?

0
2492

Heeft iemand je ooit problemen gegeven? Hoe zit het met goed nieuws? Wat is het verschil of is er een verschil?

Goede informatie – dingen of details die ons gelukkig, tevreden, zeker, veilig en gevalideerd maken.

Dus het lijkt erop dat er een onderscheid is tussen goed en ook slecht nieuws – blijf lezen.

Heb je ooit problemen gekregen, maar op de lange termijn zijn de punten goed of veel beter gebleken dan je had verwacht. Heb je ooit eerder goed nieuws gekregen en na verloop van tijd geloofde je dat goed nieuws uiteindelijk niet zo uitstekend was?

Al in de war? Welnu, ik erken dat ik me in de loop van de tijd vaak heb verbaasd over het verschil tussen deze 2 merkbare tegengestelde berichten. Maar toen ontdekte ik dat problemen voor een persoon vaak als goede informatie voor iemand anders kunnen worden beschouwd en dat goed nieuws voor iemand geleidelijk als slecht kan worden beschouwd.

Hoe kan iemand slecht nieuws zo goed zien als je zou vragen? Iemand die zich zorgen maakt, ongunstig, cynisch of ongeduldig is, kan een vertraging als negatief zien wanneer een extra persoon die het idee herkent dat er dingen zijn die we kunnen beheren en er zijn ook punten die we niet kunnen controleren, dus waarom zou je helemaal ontzet raken over iets dat jij geen controle hebben of als je het kunt beheren hectisch worden.

Wat op de lange termijn gebeurt, gebeurt eenvoudig en wat we doen, is alles vertalen op basis van onze aannames, doelstellingen, behoeften of attitudes en al deze zijn speciaal voor elk volk. Laat me je een paar persoonlijke voorbeelden geven. En als je aan de beschrijving denkt, ook al heb je misschien niet exact dezelfde voorwaarden gehad, als je er zeker aan zult denken, zal ik je kunnen associëren.

Voordat ik naar mijn spreek- en trainingscarrière keek, was ik een landelijke verkoopbegeleider voor een internationaal bedrijf. Lang verhaal echter, de korte kant is dat ik een probleem had met mijn manager, het staatshoofd en daarom heeft hij mij ontslagen. Nou, dat was alles wat ik nodig had om te kiezen, het was tijd om een ​​carrière te beginnen die meer dan 40 jaar heeft geduurd en die me in staat heeft gesteld om de wereld te zien (25 landen vandaag) en ook te werken met een aantal opmerkelijke klanten en publiek. Dus uiteindelijk was dit probleem echt geweldig nieuws.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here