Hoe kan tv-nieuwsstrategie u helpen meer te begrijpen?

0
2525

Ik durf te wedden dat velen van jullie graag de meest up-to-date informatie bijhouden, evenals gelegenheden die zich elke dag voordoen. Waarom zou u daarna niet beginnen met het bekijken van de informatie in uw internationale taal die u probeert te achterhalen, ondanks het niveau van uw verbetering?

Door elke dag tv-nieuws te bekijken, kunt u uw begrip en algehele begrip van een internationale taal verbeteren. Ik gebruikte om mijn TELEVISIE Informatiemethode te volgen bij het ontdekken van Spaans. Ik begon met 24Horas en hun (de link kan online worden gevonden). In het begin was het gewoon moeilijk om alle details in te halen. Om oprecht met je te zijn, tijdens de eerste week begreep ik misschien nauwelijks een paar woorden, maar met de tijd dat het niveau van mijn vocabulaire en grammaticale kennis verbeterde, kon ik extra begrijpen.

Je kunt het aan door de hele nieuwsuitzending te bekijken en dan terug te keren naar die kleine stukjes die moeilijk te herkennen waren om er weer van te genieten. Geef je niet over als de stukjes informatie snel worden weergegeven. Dit is heel typerend voor Spaans en Italiaans nieuws, omdat de sprekers de neiging hebben echt snel te spreken. Als je net begint te genieten van de nieuwsinspanning om te reageren op een aantal fundamentele vragen, zoals wanneer, waar, wie, waarom en ook hoe dat probleem het nieuws is.

Nou, informatie, evenals wereldgebeurtenissen, worden altijd uitgezonden in belangrijke tv-nieuwsdiensten. Op deze manier kunt u in eerste instantie nieuws in uw moedertaal volgen om een ​​basisbegrip te krijgen van wat er wereldwijd gebeurt. Deze algemene expertise van actuele gebeurtenissen zal je zeker helpen om extra te herkennen wanneer je geniet van de informatie in je internationale doeltaal, en je stress- en angstgraad zal zeker dramatisch dalen. Natuurlijk kunt u naar uw TELEVISION-netwerk kijken en ook elk type nieuwsdienst selecteren dat u maar wilt.

Voordelen van het bekijken van tv-nieuws? Dus wat zit er voor mij in?

Nog een voordeel is dat het volgen van nieuws u in staat zal stellen om zowel geluiden van een vreemde taal als verschillende accenten te verkrijgen. Door zich aan het nieuws te houden, krijgt u meestal tal van sprekers en informatiecommentatoren die sprekers zijn met een grote dictie en voor naleving die moet worden nageleefd. Aangeboden nieuwsverhalen geven u ook een uitstekende suggestie van wat er gebeurt in het land waar de door u gekozen doeltaal wordt gesproken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here